Ten eerste geeft de beroepsvereniging een proeve van mijn bekwaamheid af door me na een visitatie (zeg maar een audit) een certificaat te hebben gegeven.

Voor ervaringen van cliënten van de afgelopen jaren, zie de neutraal en anoniem bijgehouden waarderingen van zorgkaartnederland.nl : https://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/psycholoog-hage-kok-h-c-b-264128. In november 2022 waarderen cliënten mijn dienstverlening daar gemiddeld met een 9,8.

Anne van Loenhout (psycholoog in opleiding): Hermanja Hage-Kok was mijn supervisor aan de Vrije Universiteit toen ik stage liep als studentenpsycholoog. Ik kan me geen betere supervisor voorstellen! Het was erg prettig werken met Hermanja en ze heeft me ontzettend veel geleerd; over het begeleiden van cliënten en over mezelf.

Greetje Stomp (psycholoog in opleiding): Hermanja leerde me om aandacht te schenken aan mij rol als therapeut in de therapeutische relatie. Ze heeft een warme, persoonlijke en eerlijke benadering, die erg inspirerend voor me was. Ze schonk me veel waardevolle inzichten, ik denk nog steeds terug aan de gesprekken die we samen hadden. Daarom raad ik Hermanja Hage-Kok ruimhartig aan als therapeut, supervisor en collega!

Linda Huurman (psycholoog in opleiding): Hermanja Hage-Kok heeft mij tijdens mijn stage bij de Studentenpsychologen op de Vrije Universiteit te Amsterdam wekelijks begeleid bij mijn werkzaamheden. Daarnaast heeft ze mij begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling in de stage.  De werkbegeleiding had altijd een erg prettige sfeer, Hermanja stimuleerde mijn eigen inbreng en ze gaf me het idee dat we samen tot ideeën en oplossingen moesten komen, dat het niet louter ‘leerling-leraar’ is.

Mariah (cliënte): Ik schaam me, maar bij jou schaam ik me minder. Ik leer te praten over wat me dwars zit en vind het fijn dat er dan iemand mee kan denken. Mijn vrienden vragen mij vaak om raad, maar zelf praat ik zelden.  Maar ik heb het ook nodig om raad en advies te krijgen en om dat niet alleen te geven. Dat geef jij mij.

Sylvia (cliënte) Ik ben sinds 2 weken afgestudeerd en heb een 8! Ik ben lekker een week op vakantie geweest en sindsdien nog meer tot rust gekomen. Ik heb gemerkt dat ik echt al veel heb geleerd. Dat viel me vooral tijdens de vakantie op: dat ik zoveel beter naar m’n eigen lichaam luisterde. Ik voel nu veel beter wat ik wel en niet wil en aankan. Dat is wel heel erg fijn om te merken, thanks!

Eelco (cliënt): In het begin van het eerste semester hebben we een aantal keer gesproken over hoe het thuis gaat en over het verloop van mijn studie en daarnaast heb ik de training ‘Van Uitstelgedrag naar Discipline’ bij je gevolgd. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, ik heb bijna al mijn tentamens dit jaar gehaald. Alleen het tentamen van het vak Communicatiewetenschap moet ik nog herkansen en dan heb ik mijn propedeuse! Ik wil je hartelijk bedanken voor de steun, heb er echt veel aan gehad.

Reshma (cliënte online coaching): Ik vond de coaching super!! Superaardige coach die zelf supersnel reageert! Geeft goede stimulerende feedback, feedback waar ik iets mee kan en waardoor ik ook gestimuleerd wordt om zelf na te denken. Ze is vooral open en vriendelijk geweest waardoor ik me erg op mijn gemak heb gevoeld tijdens deze cursus. Ik heb echt het gevoel gehad dat ik gecoacht werd. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is: ga aan de slag ongeacht hoe je je voelt. Vaak stelde ik uit omdat ik me niet goed voelde (moe, down, geen zin), maar nu begin ik aan een taak, ook al voel ik me moe. Mijn eindoordeel voor de online coaching is een dikke 10. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar ik ben er in geslaagd om via deze begeleiding mijn uitstelgedrag de baas te zijn.